ΤΟ MILAN JUNIOR CAMP - GREECE ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2013-07-25 16:50
Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των παιδιών που θα ταξεδέψουν στο Μιλάνο για να δοκιμαστούν στις ακαδημίες της ,συνεχίζονται οι εγγραφές για το Milan Junior Camp στην Θεσσαλονίκη!!!!
 
Το απόλυτο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς για παιδιά από 6 έως 16 ετών είναι εδώ! Δεν είναι άλλο από το Camp της Milan, έναν θεσμό που διεξάγεται σε πάνω από 40 χώρες. Η Ελλάδα το υποδέχεται, φέτος, στην Αρχαία Ολυμπία και τη Θεσσαλονίκη. Νεαροί αθλητές και αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος, έχοντας δίπλα τους επαγγελματίες προπονητές και παίκτες της Milan που θα τους δείξουν μυστικά και τεχνικές του Ιταλικού και Ευρωπαικού ποδοσφαίρου!
Το φοβερό είναι πως οι καλύτεροι θα ταξιδέψουν στο Μιλάνο όπου θα δοκιμαστούν από τους υπεύθυνους των ακαδημιών της ομάδας κατά τη διάρκεια της “Milan Junior Camp Day”! Όσοι διακριθούν θα στελεχώσουν τα τμήματα της 7 φορές Πρωταθλήτριας Ευρώπης και θα ασχοληθούν, πλέον... επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο!
Στην Θεσσαλονίκη θα διεξαχθει 01 - 07/ 09/ 2013 στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά να συμμετάσχουν!!
 
Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2621042190 και στο milanjuniorcampgreece@gmail.com