Το  Milan Junior Camp διεξάγεται σε πάνω από 40 Χώρες και 160 εγκαταστάσεις παγκοσμίως, με ετήσια συμμετοχή περίπου 160.000 νέων αθλητών, ηλικίας μεταξύ 6 και 16 ετών που επιθυμούν να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία αθλητικών ποδοσφαιρικών διακοπών με γνώμονα την εκπαιδευτική συμφιλίωση και την υγιεινή διασκέδαση.

“Junior Camps είναι ένας θεσμός που είναι ευρέως δημοφιλής και διαδεδομένος στη χώρα μας και όχι μόνο. Τα μικρά παιδιά που αγαπάνε το ποδόσφαιρο έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να διδαχθούν το αγαπημένο τους άθλημα από τους καλύτερους παίκτες και προπονητές και από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες.

Τα πλεονεκτήματα και τα δυνατά σημεία του Milan Junior Camp είναι τα εξής:

1. Επαγγελματισμός και τεχνική ποιότητα

    2. Τελειότητα στην οργάνωση

3. Πλούσια σε ποικιλία και ξεχωριστή προπόνηση

4.  Ασφάλεια και προσοχή στις ανάγκες των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια του Camp.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το προσωπικό αποτελείται από επαγγελματίες προπονητές, υπό το τεχνικό συντονισμό επαγγελματιών μάνατζερ της ομάδας AC Milan και της ASD OPEN.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

CITY CAMP - Αθλητικές διακοπές στην πόλη, Κυριακή με Παρασκευή καθημερινά από τις 9:00πμ έως τις 17:00μμ, για αγόρια και κορίτσια ηλικίας μεταξύ 6 και 15 ετών.

ΚOΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

190€ για μία εβδομάδα.

Περιλαμβάνονται: η εγγραφή, οι προπονήσεις σε γήπεδα με χλοοτάπητα, γυμναστήριο, κολυμβητήριο , αθλητικό υλικό και η συμμετοχή στις γιορτές έναρξης και λήξης.

ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ: 

109€/άτομο για 6 διανυκτερεύσεις σε τρίκλινο ή τετράκλινο δωμάτιο στο  ξενοδοχείο Epihotel Odysseas & στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο «Ατέρμων» με δύο γεύματα  , για συμμετοχές έως 30/06/13 και 135€/άτομο για συμμετοχές από 01/07/13 έως 15/08/13.

Για συμμετοχές από την Ηλεία, ισχύει το κόστος εγγραφής 190 συν 55€ το κόστος διατροφής.

ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ: 

49€ σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα προμηθευτούν ένα Kit Official Adidas AC Milan που συμπεριλαμβάνεται στο κόστος εγγραφής.

Οι καλύτεροι αθλητές κάθε ομίλου θα βραβευτούν με ένα ταξίδι στο Μιλάνο προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά έναν αγώνα ή μια προπόνηση της πρώτης ομάδας της AC Milan. Εκεί, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δοκιμαστούν από τους υπευθύνους των ακαδημιών της ομάδας κατά τη διάρκεια της “MilanJuniorCampDay".

 

Σχετικά με Eμάς

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-North Greece Milan Junior Camp 2013.docx (178,8 kB) ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-South Greece Milan Junior Camp 2013.docx (281,7 kB)
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Olympia Milan Junior Camp 2013.docx (121874) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Thessaloniki Milan Junior Camp 2013.docx (40453)