ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2013-06-06 12:54

Το απόλυτο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς για παιδιά από 6 έως 16 ετών είναι εδώ! Δεν είναι άλλο από το Camp της Milan, έναν θεσμό που διεξάγεται σε πάνω από 40 χώρες. Η Ελλάδα το υποδέχεται, φέτος, στην Αρχαία Ολυμπία και τη Θεσσαλονίκη.Νεαροί αθλητές και αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος, έχοντας δίπλα τους επαγγελματίες προπονητές και παίκτες της Milan που θα τους δείξουν μυστικά και τεχνικές του Ιταλικού και Ευρωπαικού ποδοσφαίρου! 
Έχοντας υπόψιν ότι από τις ακαδημίες της Α.C. MILAN έχουν ξεπηδήσει μερικοί από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως, όπως ο Franco Baresi και ο Paolo Maldini, το Olympia Junior Camp δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχα παιδιά να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα αποκτώντας τις ίδιες εμπειρίες με αυτούς Το φοβερό είναι πως οι καλύτεροι θα ταξιδέψουν στο Μιλάνο όπου θα δοκιμαστούν από τους υπεύθυνους των ακαδημιών της ομάδας κατά τη διάρκεια της “Milan Junior Camp Day”! Όσοι διακριθούν θα στελεχώσουν τα τμήματα της 7 φορές Πρωταθλήτριας Ευρώπης και θα ασχοληθούν, πλέον... επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο!
Το camp στην Ηλεία είναι 01 - 07/ 07/ 2013 και στην Θεσσαλονίκη 01 - 07/ 09/ 2013.Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2621042190 και στο milanjuniorcampgreece@gmail.com.